• Mooi Jubileum nabij Kampenhout
  • Mooi Jubileum nabij Kampenhout
  • Mooi Jubileum nabij Kampenhout

Jubileum Kampenhout

Jubileum Kampenhout

Het Posthof, een prachtlocatie voor jubilea bij Kampenhout.

Zoekt u een plaats voor een jubileum bij Kampenhout in een prachtige idyllische droomlocatie? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle jubilea het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Kampenhout zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw jubileum. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn klassevol aangekleed voor diverse feesten (jubilea,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Kampenhout en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw jubileum net dat tikje extra geven. Het is één van de mooiste plekjes bij Kampenhout. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw jubileum!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Perfect afgewerkte jubilea met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals jubilea tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Kampenhout is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.