• Mooi Jubileum nabij Hoegaarden
  • Mooi Jubileum nabij Hoegaarden
  • Mooi Jubileum nabij Hoegaarden

Jubileum Hoegaarden

Jubileum Hoegaarden

Het Posthof, een ideale locatie voor jubilea bij Hoegaarden.

Bent u op zoek naar een geweldige prachtlocatie voor een jubileum bij Hoegaarden? Wilt u een jubileum organiseren op een fijne idyllische droomplek? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle jubilea het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Hoegaarden zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden op uw jubileum. In de grote veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle events (jubilea,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Hoegaarden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw jubileum net dat tikje extra verschaffen. Het is een van de mooiste plekjes nabij Hoegaarden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een jubileum een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Tip top afgewerkte jubilea in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het professionele team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals jubilea tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Hoegaarden is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.