• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Jubileum Heverlee

Jubileum Heverlee

Het Posthof, een prachtsetting voor jubilea bij Heverlee.

Zoekt u een plaats voor een jubileum bij Heverlee in een aantrekkelijke idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een jubileum.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle jubilea het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Heverlee zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw jubileum. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle events (jubilea,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste jubilea en andere feesten in Heverlee en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw jubileum net dat beetje extra cachet geven. Het is één van de fraaiste plaatjes nabij Heverlee. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een jubileum een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde jubilea in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals jubilea tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Heverlee is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.