• Mooi Jubileum bij Herent
  • Mooi Jubileum bij Herent
  • Mooi Jubileum bij Herent

Jubileum Herent

Jubileum Herent

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor jubilea bij Herent.

Bent u op zoek naar een aangename prachtlocatie voor een jubileum bij Herent? Wilt u een jubileum organiseren op een geweldige idyllische locatie? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle jubilea het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Herent zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw jubileum. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor alle soorten evenementen (jubilea,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Herent en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw jubileum nog net dat tikje extra cachet verschaffen. Ons domein is een van de mooiste plaatjes in de omgeving van Herent. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een jubileum een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Tip top afgewerkte jubilea in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals jubilea tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Herent is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.