• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Jubileum Hakendover

Jubileum Hakendover

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor jubilea bij Hakendover.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtplek voor een jubileum bij Hakendover? Wilt u een jubileum organiseren op een wondermooie landelijke locatie? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een jubileum.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle jubilea het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Hakendover zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw jubileum. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (jubilea,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste jubilea en andere feesten in Hakendover en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw jubileum net dat tikje extra cachet verschaffen. Het is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Hakendover. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw jubileum!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte jubilea in een stijlvol decor

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om evenementen zoals jubilea tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Hakendover is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.