• Uniek Jubileum bij Haasrode
  • Uniek Jubileum bij Haasrode
  • Uniek Jubileum bij Haasrode

Jubileum Haasrode

Jubileum Haasrode

Het Posthof, een perfecte locatie voor jubilea bij Haasrode.

Zoekt u een plek voor een jubileum bij Haasrode in een geweldige landelijke locatie? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een jubileum.Niet alleen de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle jubilea het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Haasrode zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw jubileum. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor alle feesten (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Haasrode en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw jubileum nog net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Haasrode. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een jubileum een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

100% georganiseerde jubilea in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars met hun bekwame team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals jubilea tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Haasrode is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.