• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Jubileum Haacht

Jubileum Haacht

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor jubilea bij Haacht.

Zoekt u een plaats voor een jubileum bij Haacht in een chique idyllische locatie? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een jubileum.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle jubilea het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Haacht zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw jubileum. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol ingericht voor diverse evenementen (jubilea,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Haacht en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw jubileum nog net dat tikje extra cachet verschaffen. Ons domein is een van de mooiste plaatjes in de omgeving van Haacht. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Netjes afgewerkte jubilea in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters met het professionele team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om feesten zoals jubilea tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Haacht is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.