• Uniek Jubileum bij Glabbeek
  • Uniek Jubileum bij Glabbeek
  • Uniek Jubileum bij Glabbeek

Jubileum Glabbeek

Jubileum Glabbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor jubilea bij Glabbeek.

Op zoek naar een jubileum in een oogverblindende landelijke setting bij Glabbeek? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle jubilea het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Glabbeek zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw jubileum. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol ingericht voor diverse feesten (jubilea,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Glabbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw jubileum net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plaatjes nabij Glabbeek. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde jubilea met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om feesten zoals jubilea tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Glabbeek is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.