• Leuk Jubileum bij Gingelom
  • Leuk Jubileum bij Gingelom
  • Leuk Jubileum bij Gingelom

Jubileum Gingelom

Jubileum Gingelom

Het Posthof, een droomlocatie voor jubilea bij Gingelom.

Zoekt u een plek voor een jubileum bij Gingelom in een fraaie idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een jubileum.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle jubilea het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Gingelom zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw jubileum. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn klassevol aangekleed voor alle feesten (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De klassevolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Gingelom en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Als het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw jubileum net dat beetje extra cachet geven. Het is een van de mooiste plekjes in de buurt van Gingelom. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een jubileum een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Perfect georganiseerde jubilea in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters met hun bekwame team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals jubilea tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Gingelom is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.