• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Jubileum Budingen

Jubileum Budingen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor jubilea bij Budingen.

Zoekt u een plaats voor een jubileum bij Budingen in een wondermooie idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een jubileum.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle jubilea het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Budingen zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw jubileum. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn klassevol aangekleed voor diverse feestelijkheden (jubilea,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Budingen en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw jubileum nog net dat beetje extra cachet geven. Het is een van de mooiste plekjes in de buurt van Budingen. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Tip top afgewerkte jubilea in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters met het bekwame team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om feesten zoals jubilea tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Budingen is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.