• Fantastisch Jubileum bij Boutersem
  • Fantastisch Jubileum bij Boutersem
  • Fantastisch Jubileum bij Boutersem

Jubileum Boutersem

Jubileum Boutersem

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor jubilea bij Boutersem.

Bent u op zoek naar een oogverblindende prachtplek voor een jubileum bij Boutersem? Wilt u een jubileum organiseren op een mooie idyllische prachtlocatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een jubileum.Niet alleen de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle jubilea het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Boutersem zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden op uw jubileum. In de grote veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol ingericht voor alle soorten events (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De gezellige feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Boutersem en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw jubileum nog net dat tikje extra bieden. Ons domein is één van de fraaiste plekjes bij Boutersem. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde jubilea met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals jubilea tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Boutersem is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.