• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Jubileum Borlo

Jubileum Borlo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor jubilea bij Borlo.

Op zoek naar een jubileum in een fraaie landelijke locatie bij Borlo? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een jubileum.Niet alleen de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle jubilea het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Borlo zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw jubileum. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn klassevol ingericht voor alle soorten feesten (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Borlo en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw jubileum nog net dat beetje extra cachet verschaffen. Het is één van de meest idyllische plaatjes nabij Borlo. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een jubileum een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Netjes georganiseerde jubilea in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals jubilea tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Borlo is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.