• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Jubileum Blanden

Jubileum Blanden

Het Posthof, een prachtplek voor jubilea bij Blanden.

Op zoek naar een jubileum in een wondermooie landelijke setting bij Blanden? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle jubilea het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Blanden zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw jubileum. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (jubilea,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste jubilea en andere feesten in Blanden en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer goed is, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw jubileum nog net dat tikkeltje extra bieden. Het is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Blanden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw jubileum!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een jubileum een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Netjes afgewerkte jubilea in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals jubilea tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Blanden is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.