• Mooi Jubileum nabij Binkom
  • Mooi Jubileum nabij Binkom
  • Mooi Jubileum nabij Binkom

Jubileum Binkom

Jubileum Binkom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor jubilea bij Binkom.

Op zoek naar een jubileum in een geweldige landelijke setting bij Binkom? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle jubilea het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Binkom zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw jubileum. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse feesten (jubilea,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Binkom en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw jubileum net dat tikje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes nabij Binkom. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde jubilea

Jong en oud komen aan hun trekken op een jubileum in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een jubileum een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Tip top georganiseerde jubilea in een stijlvol decor

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door het bekwame team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals jubilea tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Binkom is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.