• Prachtig Jubileum bij Bierbeek
  • Prachtig Jubileum bij Bierbeek
  • Prachtig Jubileum bij Bierbeek

Jubileum Bierbeek

Jubileum Bierbeek

Het Posthof, een gedroomde plek voor jubilea bij Bierbeek.

Op zoek naar een jubileum in een aantrekkelijke idyllische locatie bij Bierbeek? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle jubilea het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Bierbeek zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw jubileum. In de grote veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor uiteenlopende events (jubilea,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Bierbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw jubileum nog net dat tikje extra cachet bieden. Het is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Bierbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een jubileum een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde jubilea in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters met het bekwame team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals jubilea tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Bierbeek is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.