• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Jubileum Bekkevoort

Jubileum Bekkevoort

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor jubilea bij Bekkevoort.

Op zoek naar een jubileum in een oogverblindende landelijke setting bij Bekkevoort? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle jubilea het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Bekkevoort zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw jubileum. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol ingericht voor alle evenementen (jubilea,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De gezellige zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste jubilea en andere feesten in Bekkevoort en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw jubileum nog net dat tikkeltje extra bieden. Ons domein is één van de fraaiste plekjes nabij Bekkevoort. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw jubileum!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde jubilea

Iedereen komt aan z’n trekken op een jubileum in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een jubileum een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte jubilea in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw jubileum in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals jubilea tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomjubileum’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Bekkevoort is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.