• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Huwelijksverjaardag Zoutleeuw

Huwelijksverjaardag Zoutleeuw

Het Posthof, een toplocatie voor huwelijksverjaardagen bij Zoutleeuw.

Zoekt u een plek voor een huwelijksverjaardag bij Zoutleeuw in een geweldige idyllische locatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Zoutleeuw zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw huwelijksverjaardag. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol aangekleed voor diverse evenementen (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Zoutleeuw en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat beetje extra cachet bieden. Het is een van de fraaiste plekjes nabij Zoutleeuw. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes georganiseerde huwelijksverjaardagen in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met hun professionele team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Zoutleeuw is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.