• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Huwelijksverjaardag Winksele

Huwelijksverjaardag Winksele

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor huwelijksverjaardagen bij Winksele.

Zoekt u een plek voor een huwelijksverjaardag bij Winksele in een bekoorlijke landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Winksele zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol aangekleed voor alle events (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Winksele en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksverjaardag nog net dat tikkeltje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes nabij Winksele. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% afgewerkte huwelijksverjaardagen met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters met het bekwame team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Winksele is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.