• Mooi Huwelijksverjaardag nabij Wilsele
  • Mooi Huwelijksverjaardag nabij Wilsele
  • Mooi Huwelijksverjaardag nabij Wilsele

Huwelijksverjaardag Wilsele

Huwelijksverjaardag Wilsele

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor huwelijksverjaardagen bij Wilsele.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een oogverblindende landelijke locatie bij Wilsele? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wilsele zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw huwelijksverjaardag. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle feesten (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Wilsele en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksverjaardag net dat beetje extra bieden. Ons domein is een van de fraaiste plekjes bij Wilsele. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top afgewerkte huwelijksverjaardagen met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters met hun professionele team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Wilsele is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.