• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijksverjaardag Wever

Huwelijksverjaardag Wever

Het Posthof, een ideale locatie voor huwelijksverjaardagen bij Wever.

Zoekt u een plek voor een huwelijksverjaardag bij Wever in een aangename landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wever zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw huwelijksverjaardag. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor diverse feesten (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De gezellige zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Wever en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijksverjaardag net dat beetje extra cachet verschaffen. Het is een van de mooiste plaatjes bij Wever. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% georganiseerde huwelijksverjaardagen met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijksverjaardagen tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de klant, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Wever is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.