• Mooi Huwelijksverjaardag nabij Wespelaar
  • Mooi Huwelijksverjaardag nabij Wespelaar
  • Mooi Huwelijksverjaardag nabij Wespelaar

Huwelijksverjaardag Wespelaar

Huwelijksverjaardag Wespelaar

Het Posthof, een droomlocatie voor huwelijksverjaardagen bij Wespelaar.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een bekoorlijke landelijke setting bij Wespelaar? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Wespelaar zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor uiteenlopende evenementen (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Wespelaar en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat tikje extra cachet verschaffen. Het is één van de mooiste plekjes in de buurt van Wespelaar. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte huwelijksverjaardagen in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters met hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijksverjaardagen tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Wespelaar is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.