• Fantastisch Huwelijksverjaardag nabij Wange
  • Fantastisch Huwelijksverjaardag nabij Wange
  • Fantastisch Huwelijksverjaardag nabij Wange

Huwelijksverjaardag Wange

Huwelijksverjaardag Wange

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor huwelijksverjaardagen bij Wange.

Zoekt u een plek voor een huwelijksverjaardag bij Wange in een fraaie landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Wange zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle feesten (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De klassevolle zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Wange en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksverjaardag nog net dat tikje extra cachet geven. Ons domein is een van de meest idyllische plaatjes nabij Wange. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Tip top georganiseerde huwelijksverjaardagen in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om evenementen zoals huwelijksverjaardagen tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Wange is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.