• Fantastisch Huwelijksverjaardag bij Vlaams-Brabant
  • Fantastisch Huwelijksverjaardag bij Vlaams-Brabant
  • Fantastisch Huwelijksverjaardag bij Vlaams-Brabant

Huwelijksverjaardag Vlaams-Brabant

Huwelijksverjaardag Vlaams-Brabant

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor huwelijksverjaardagen bij Vlaams-Brabant.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een fijne idyllische setting bij Vlaams-Brabant? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Vlaams-Brabant zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle feestelijkheden (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Vlaams-Brabant en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksverjaardag net dat tikkeltje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes bij Vlaams-Brabant. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Netjes georganiseerde huwelijksverjaardagen met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Vlaams-Brabant is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.