• Uniek Huwelijksverjaardag nabij Velm
  • Uniek Huwelijksverjaardag nabij Velm
  • Uniek Huwelijksverjaardag nabij Velm

Huwelijksverjaardag Velm

Huwelijksverjaardag Velm

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor huwelijksverjaardagen bij Velm.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een aantrekkelijke landelijke locatie bij Velm? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Velm zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn klassevol ingericht voor alle feesten (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De gezellige feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Velm en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat beetje extra cachet bieden. Ons domein is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Velm. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Netjes georganiseerde huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters met het professionele team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijksverjaardagen tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Velm is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.