• Uniek Huwelijksverjaardag nabij Tienen
  • Uniek Huwelijksverjaardag nabij Tienen
  • Uniek Huwelijksverjaardag nabij Tienen

Huwelijksverjaardag Tienen

Huwelijksverjaardag Tienen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor huwelijksverjaardagen bij Tienen.

Bent u op zoek naar een fijne prachtplek voor een huwelijksverjaardag bij Tienen? Wilt u een huwelijksverjaardag organiseren op een lieflijke idyllische prachtlocatie? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Tienen zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw huwelijksverjaardag. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse evenementen (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Tienen en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksverjaardag net dat tikje extra geven. Het is één van de meest idyllische plekjes nabij Tienen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top afgewerkte huwelijksverjaardagen in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Tienen is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.