• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Huwelijksverjaardag Sint-Truiden

Huwelijksverjaardag Sint-Truiden

Het Posthof, een perfecte locatie voor huwelijksverjaardagen bij Sint-Truiden.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een oogverblindende idyllische locatie bij Sint-Truiden? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Sint-Truiden zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn klassevol ingericht voor alle feesten (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Sint-Truiden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer het toelaat, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag net dat tikkeltje extra cachet geven. Het is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Sint-Truiden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Tip top georganiseerde huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijksverjaardagen tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Sint-Truiden is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.