• Mooi Huwelijksverjaardag nabij Rotselaar
  • Mooi Huwelijksverjaardag nabij Rotselaar
  • Mooi Huwelijksverjaardag nabij Rotselaar

Huwelijksverjaardag Rotselaar

Huwelijksverjaardag Rotselaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor huwelijksverjaardagen bij Rotselaar.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een prachtige landelijke locatie bij Rotselaar? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Rotselaar zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw huwelijksverjaardag. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor alle soorten feesten (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Rotselaar en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Als het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksverjaardag net dat beetje extra verschaffen. Ons domein is één van de fraaiste plekjes bij Rotselaar. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% georganiseerde huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijksverjaardagen tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Rotselaar is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.