• Mooi Huwelijksverjaardag bij Pellenberg
  • Mooi Huwelijksverjaardag bij Pellenberg
  • Mooi Huwelijksverjaardag bij Pellenberg

Huwelijksverjaardag Pellenberg

Huwelijksverjaardag Pellenberg

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor huwelijksverjaardagen bij Pellenberg.

Zoekt u een plaats voor een huwelijksverjaardag bij Pellenberg in een aangename idyllische droomlocatie? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Pellenberg zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle feestelijkheden (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Pellenberg en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes bij Pellenberg. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte huwelijksverjaardagen met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Pellenberg is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.