• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Huwelijksverjaardag Oplinter

Huwelijksverjaardag Oplinter

Het Posthof, een ideale locatie voor huwelijksverjaardagen bij Oplinter.

Zoekt u een plek voor een huwelijksverjaardag bij Oplinter in een chique landelijke locatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Oplinter zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw huwelijksverjaardag. In de grote veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse feestelijkheden (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Oplinter en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat beetje extra bieden. Het is één van de fraaiste plaatjes in de buurt van Oplinter. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Perfect georganiseerde huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Oplinter is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.