• Fantastisch Huwelijksverjaardag nabij Neerwinden
  • Fantastisch Huwelijksverjaardag nabij Neerwinden
  • Fantastisch Huwelijksverjaardag nabij Neerwinden

Huwelijksverjaardag Neerwinden

Huwelijksverjaardag Neerwinden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor huwelijksverjaardagen bij Neerwinden.

Bent u op zoek naar een fraaie prachtplek voor een huwelijksverjaardag bij Neerwinden? Wil u een huwelijksverjaardag organiseren op een fraaie landelijke plek? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Neerwinden zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw huwelijksverjaardag. In de ruime veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol ingericht voor uiteenlopende feestelijkheden (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Neerwinden en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag net dat tikje extra cachet bieden. Het is één van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Neerwinden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

100% afgewerkte huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Neerwinden is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.