• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Huwelijksverjaardag Lubbeek

Huwelijksverjaardag Lubbeek

Het Posthof, een prachtsetting voor huwelijksverjaardagen bij Lubbeek.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Lubbeek? Wilt u een huwelijksverjaardag organiseren op een bekoorlijke idyllische droomlocatie? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet alleen de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Lubbeek zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol ingericht voor alle feestelijkheden (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Lubbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat beetje extra bieden. Ons domein is één van de meest idyllische plaatjes nabij Lubbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Lubbeek is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.