• Leuk Huwelijksverjaardag bij Lovenjoel
  • Leuk Huwelijksverjaardag bij Lovenjoel
  • Leuk Huwelijksverjaardag bij Lovenjoel

Huwelijksverjaardag Lovenjoel

Huwelijksverjaardag Lovenjoel

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor huwelijksverjaardagen bij Lovenjoel.

Zoekt u een plaats voor een huwelijksverjaardag bij Lovenjoel in een geweldige idyllische droomlocatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Lovenjoel zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden op uw huwelijksverjaardag. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Lovenjoel en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksverjaardag net dat tikje extra cachet verschaffen. Het is een van de fraaiste plekjes in de omgeving van Lovenjoel. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Netjes afgewerkte huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters met hun bekwame team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Lovenjoel is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.