• Mooi Huwelijksverjaardag nabij Linter
  • Mooi Huwelijksverjaardag nabij Linter
  • Mooi Huwelijksverjaardag nabij Linter

Huwelijksverjaardag Linter

Huwelijksverjaardag Linter

Het Posthof, een gedroomde plek voor huwelijksverjaardagen bij Linter.

Zoekt u een plaats voor een huwelijksverjaardag bij Linter in een geweldige landelijke droomlocatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Linter zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse feesten (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Linter en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. Het is één van de mooiste plekjes bij Linter. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Linter is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.