• Leuk Huwelijksverjaardag bij Leuven
  • Leuk Huwelijksverjaardag bij Leuven
  • Leuk Huwelijksverjaardag bij Leuven

Huwelijksverjaardag Leuven

Huwelijksverjaardag Leuven

Het Posthof, een droomlocatie voor huwelijksverjaardagen bij Leuven.

Zoekt u een plek voor een huwelijksverjaardag bij Leuven in een aantrekkelijke idyllische locatie? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Leuven zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten events (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Leuven en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksverjaardag net dat tikkeltje extra cachet bieden. Het is een van de meest idyllische plekjes nabij Leuven. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

100% georganiseerde huwelijksverjaardagen in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters met het bekwame team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals huwelijksverjaardagen tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Leuven is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.