• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Huwelijksverjaardag Landen

Huwelijksverjaardag Landen

Het Posthof, een perfecte locatie voor huwelijksverjaardagen bij Landen.

Bent u op zoek naar een oogverblindende locatie voor een huwelijksverjaardag bij Landen? Wil u een huwelijksverjaardag organiseren op een aangename idyllische locatie? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de authentieke zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Landen zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw huwelijksverjaardag. In de grote veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle events (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Landen en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. Het is een van de fraaiste plekjes nabij Landen. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

100% georganiseerde huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met hun bekwame team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Landen is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.