• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijksverjaardag Kortenbos

Huwelijksverjaardag Kortenbos

Het Posthof, een ideale locatie voor huwelijksverjaardagen bij Kortenbos.

Bent u op zoek naar een geweldige prachtplek voor een huwelijksverjaardag bij Kortenbos? Wilt u een huwelijksverjaardag organiseren op een lieflijke landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Kortenbos zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw huwelijksverjaardag. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor diverse events (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Kortenbos en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat beetje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes nabij Kortenbos. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Kortenbos is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.