• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Huwelijksverjaardag Korbeek-Lo

Huwelijksverjaardag Korbeek-Lo

Het Posthof, een prachtlocatie voor huwelijksverjaardagen bij Korbeek-Lo.

Bent u op zoek naar een fijne prachtplek voor een huwelijksverjaardag bij Korbeek-Lo? Wilt u een huwelijksverjaardag organiseren op een lieflijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet enkel de fraaie zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Korbeek-Lo zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw huwelijksverjaardag. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten events (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Korbeek-Lo en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat beetje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Korbeek-Lo. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Netjes georganiseerde huwelijksverjaardagen met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Korbeek-Lo is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.