• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Huwelijksverjaardag Kessel-Lo

Huwelijksverjaardag Kessel-Lo

Het Posthof, een prachtsetting voor huwelijksverjaardagen bij Kessel-Lo.

Zoekt u een plaats voor een huwelijksverjaardag bij Kessel-Lo in een lieflijke landelijke droomlocatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kessel-Lo zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Kessel-Lo en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijksverjaardag net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes nabij Kessel-Lo. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Tip top georganiseerde huwelijksverjaardagen met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Kessel-Lo is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.