• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Huwelijksverjaardag Kersbeek

Huwelijksverjaardag Kersbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor huwelijksverjaardagen bij Kersbeek.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke droomplek voor een huwelijksverjaardag bij Kersbeek? Wilt u een huwelijksverjaardag organiseren op een bekoorlijke idyllische droomplek? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kersbeek zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende events (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Kersbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Als het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksverjaardag nog net dat tikje extra geven. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Kersbeek. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde huwelijksverjaardagen in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Kersbeek is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.