• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijksverjaardag Kampenhout

Huwelijksverjaardag Kampenhout

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor huwelijksverjaardagen bij Kampenhout.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een lieflijke idyllische setting bij Kampenhout? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kampenhout zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw huwelijksverjaardag. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor alle feesten (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Kampenhout en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat beetje extra cachet geven. Ons domein is één van de mooiste plekjes bij Kampenhout. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Netjes afgewerkte huwelijksverjaardagen met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters met het bekwame team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Kampenhout is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.