• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Huwelijksverjaardag Hoegaarden

Huwelijksverjaardag Hoegaarden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor huwelijksverjaardagen bij Hoegaarden.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een wondermooie idyllische locatie bij Hoegaarden? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de fraaie zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Hoegaarden zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol ingericht voor alle feestelijkheden (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Hoegaarden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat tikje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plekjes nabij Hoegaarden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Tip top afgewerkte huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Hoegaarden is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.