• Uniek Huwelijksverjaardag bij Heverlee
  • Uniek Huwelijksverjaardag bij Heverlee
  • Uniek Huwelijksverjaardag bij Heverlee

Huwelijksverjaardag Heverlee

Huwelijksverjaardag Heverlee

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor huwelijksverjaardagen bij Heverlee.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een geweldige landelijke locatie bij Heverlee? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Heverlee zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Heverlee en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksverjaardag net dat beetje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes bij Heverlee. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

100% georganiseerde huwelijksverjaardagen met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Heverlee is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.