• Mooi Huwelijksverjaardag nabij Herent
  • Mooi Huwelijksverjaardag nabij Herent
  • Mooi Huwelijksverjaardag nabij Herent

Huwelijksverjaardag Herent

Huwelijksverjaardag Herent

Het Posthof, een perfecte locatie voor huwelijksverjaardagen bij Herent.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een prachtige idyllische locatie bij Herent? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Herent zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle events (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Herent en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag net dat tikkeltje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes in de omgeving van Herent. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde huwelijksverjaardagen in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met hun professionele team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Herent is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.