• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Huwelijksverjaardag Hakendover

Huwelijksverjaardag Hakendover

Het Posthof, een prachtsetting voor huwelijksverjaardagen bij Hakendover.

Bent u op zoek naar een fraaie locatie voor een huwelijksverjaardag bij Hakendover? Wil u een huwelijksverjaardag organiseren op een prachtige landelijke prachtlocatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet enkel de authentieke zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Hakendover zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse events (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Hakendover en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Als het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijksverjaardag nog net dat tikkeltje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Hakendover. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte huwelijksverjaardagen met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door het professionele team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Hakendover is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.