• Mooi Huwelijksverjaardag nabij Haasrode
  • Mooi Huwelijksverjaardag nabij Haasrode
  • Mooi Huwelijksverjaardag nabij Haasrode

Huwelijksverjaardag Haasrode

Huwelijksverjaardag Haasrode

Het Posthof, een gedroomde locatie voor huwelijksverjaardagen bij Haasrode.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een mooie idyllische setting bij Haasrode? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Haasrode zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw huwelijksverjaardag. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor alle feestelijkheden (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Haasrode en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat beetje extra verschaffen. Het is een van de fraaiste plaatjes bij Haasrode. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Perfect georganiseerde huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Haasrode is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.