• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Huwelijksverjaardag Haacht

Huwelijksverjaardag Haacht

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor huwelijksverjaardagen bij Haacht.

Zoekt u een plaats voor een huwelijksverjaardag bij Haacht in een oogverblindende landelijke locatie? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Haacht zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse feesten (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Haacht en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijksverjaardag net dat beetje extra cachet geven. Ons domein is een van de mooiste plekjes in de omgeving van Haacht. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top afgewerkte huwelijksverjaardagen met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals huwelijksverjaardagen tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Haacht is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.