• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijksverjaardag Glabbeek

Huwelijksverjaardag Glabbeek

Het Posthof, een gedroomde locatie voor huwelijksverjaardagen bij Glabbeek.

Zoekt u een plaats voor een huwelijksverjaardag bij Glabbeek in een lieflijke landelijke droomlocatie? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Glabbeek zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw huwelijksverjaardag. In de ruime veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle evenementen (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Glabbeek en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag net dat beetje extra bieden. Ons domein is één van de fraaiste plekjes bij Glabbeek. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijksverjaardagen

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Perfect afgewerkte huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met hun bekwame team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Glabbeek is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.