• Leuk Huwelijksverjaardag nabij Gingelom
  • Leuk Huwelijksverjaardag nabij Gingelom
  • Leuk Huwelijksverjaardag nabij Gingelom

Huwelijksverjaardag Gingelom

Huwelijksverjaardag Gingelom

Het Posthof, een ideale locatie voor huwelijksverjaardagen bij Gingelom.

Bent u op zoek naar een aangename prachtplek voor een huwelijksverjaardag bij Gingelom? Wilt u een huwelijksverjaardag organiseren op een oogverblindende idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Gingelom zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw huwelijksverjaardag. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Gingelom en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Gingelom. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde huwelijksverjaardagen in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met hun professionele team maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Gingelom is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.