• Prachtig Huwelijksverjaardag bij Budingen
  • Prachtig Huwelijksverjaardag bij Budingen
  • Prachtig Huwelijksverjaardag bij Budingen

Huwelijksverjaardag Budingen

Huwelijksverjaardag Budingen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor huwelijksverjaardagen bij Budingen.

Zoekt u een plaats voor een huwelijksverjaardag bij Budingen in een oogverblindende idyllische locatie? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Budingen zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw huwelijksverjaardag. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten evenementen (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Budingen en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag net dat tikkeltje extra geven. Het is één van de mooiste plekjes in de omgeving van Budingen. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Netjes afgewerkte huwelijksverjaardagen met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Budingen is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.