• Fantastisch Huwelijksverjaardag nabij Boutersem
  • Fantastisch Huwelijksverjaardag nabij Boutersem
  • Fantastisch Huwelijksverjaardag nabij Boutersem

Huwelijksverjaardag Boutersem

Huwelijksverjaardag Boutersem

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor huwelijksverjaardagen bij Boutersem.

Op zoek naar een huwelijksverjaardag in een oogverblindende idyllische locatie bij Boutersem? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een huwelijksverjaardag.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijksverjaardagen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Boutersem zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw huwelijksverjaardag. In de grote veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten feesten (huwelijksverjaardagen,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijksverjaardagen en andere feesten in Boutersem en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijksverjaardag nog net dat tikje extra cachet geven. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes bij Boutersem. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijksverjaardag!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijksverjaardagen

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijksverjaardag in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijksverjaardag een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde huwelijksverjaardagen in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw huwelijksverjaardag in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals huwelijksverjaardagen tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomhuwelijksverjaardag’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Boutersem is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.